De toekomst van jouw werk

Inmiddels verzorgen wij deze dagdelen voor secretaresses en voor administratieve beroepen. Praten met vakgenoten voegt wat toe, nl gedeelde inzichten en leren van elkaar. Maar ook bevestiging in dat wat jij denkt te zien dat anderen dat ook zien. Het gaat vooral om de veranderingen zo te bespreken dat de deelnemer hoopvol volgende stappen kan zetten. Het is een frisse manier om naar je loopbaan te kijken. Niet het persoonlijke stuk staat voorop, maar de werkwereld waarin jij je beroep uitoefent.

Heb jij een Plan B?

Twee dagdelen met vakgenoten praten over de toekomst en de ontwikkelingen van jouw vak. Wat ziet iedereen gebeuren in het vak? Wat zijn de gevolgen voor ons werk? En wat hebben wij zelf daarin voor stappen te zetten. Bewustwording en werken aan een plan B, want dat is waarmee je naar huis gaat na 2 dagdelen.

Geef je toekomst opnieuw vorm

Wij delen kennis met de groep (2 trainers) en een externe vakdeskundige. Hierdoor ontstaat een beter gevoelde urgentie om te ontwikkelen en om zelf aan de slag te gaan. Zelfsturing bij mensen wordt vergroot.

In al die ontwikkelingen die zo snel gaan en bijna niet bij te houden zijn, bieden wij een aanknopingspunten zodat mensen weten waar ze kunnen starten om hun toekomst opnieuw vorm te geven.

Meer weten?