Werkfit met de Werkambassade

logo_werkambassade_ 460.jpg

Binnen de Werkambassade zoeken wij voor mensen tijdelijke, andere, nieuwe werkplekken. Een klus, een project, een parttime plek: een werkfitplek via de Werkambassade is dé manier om werkenderwijs je mogelijkheden te verkennen en je arbeidsmarktkansen te vergroten.

Waarom werkfit worden?

Vanuit de baan waar je nu in zit of als je in between jobs bent: om allerlei redenen kan het zinvol zijn om elders tijdelijk aan de slag te gaan.

Met als doel: werken aan je CV, werken aan je zelfvertrouwen en werken aan je zelfbeeld. In een andere omgeving, on-the-job, nieuwe en andere ervaring opdoen.

Soms omdat er nog een gat zit tussen gewenst werk en ervaring. Met een werkfitplek doe je die ervaring op en bouw je dus ook een CV gericht op dat nieuwe werk.

Voor wie? 

Soms moeten mensen in transitie (van werk naar werk) wat zelfvertrouwen hervinden. Soms is dat zelfvertrouwen afgenomen. Afscheid van een oude baan en de afhandeling daarvan kan toch iets doen met je zelfvertrouwen. Als je dan op een andere tijdelijke plek gezien wordt in je toegevoegde waarde, doet dat veel met je zelfvertrouwen.

Soms zijn mensen te lang doorgegaan in een functie, eigenlijk weet je dat het is tijd de bakens te verzetten, maar dat vraagt moed. Vaak heeft dit tot gevolg dat je langere tijd minder goed in je vel zit en niet weet wat je waard bent.

Hoe betaal je dat?

Een werkfitplek via de Werkambassade is ook financieel meestal goed te regelen: mensen worden bijvoorbeeld nog betaald door de oude werkgever, of ze krijgen binnen een sociaal plan tijd om zich te oriënteren.

Een werkfitplek laat je voelen wat je waard bent, wat je in huis hebt, oftewel jouw toegevoegde waarde. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?