Manifest Duurzaam Werken

Op 9 juni 2017 organiseerden Factor Vijf en SBI Formaat de landelijke Duurzame Inzetbaarheid Doorbraak Dag (DIDD) op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het was hoog tijd om duurzame inzetbaarheid nu eens en voor altijd van de grond te krijgen. Ruim 90 mensen deden mee. Mensen met uiteenlopende achtergronden en rollen, mensen die zich verantwoordelijk weten voor beleid en praktijken rondom duurzame inzetbaarheid. Van vakbond tot werkgeversorganisatie, van loopbaanadviseur tot HR-directeur.

De manier waarop wij werk(en) in Nederland hebben georganiseerd, volstaat niet meer. Te veel mensen zijn op dit moment niet duurzaam inzetbaar, zoals dat in vaktaal heet. In gewone taal: het lukt veel mensen niet om werk te vinden en te houden waar ze energie van krijgen, waarin ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren, kunnen leren, en zeker kunnen zijn van voldoende inkomsten (Manifest, Samen werken aan duurzaam werken).

Persoonlijke uitnodiging

Een persoonlijke uitnodiging om aan de slag te gaan met één of meer van de 14 tips om werken duurzaam te maken. 

Lies Pol & Partners onderschrijft het manifest en sluit zich hier van harte bij aan! Elk individu, elk bedrijf, evenals de overheid nodigen we uit mee te doen om werken duurzaam te maken. Dit kan door in jouw directe omgeving aan de slag te gaan met 14 tips die we verderop geven.

Doe jij mee? Alleen samen kunnen we de broodnodige verandering in gang zetten.

Manifest

Lees hier het volledige manifest en de 14 tips.

 

Schermafbeelding 2017-08-28 om 14.00.55.png
Schermafbeelding 2017-08-28 om 14.04.45.png