Opleiding DI adviseur

Wil je het goede gesprek over duurzame inzetbaarheid op gang brengen binnen jouw organisatie of bij een opdrachtgever? Zodat iedereen, van directie tot werkvloer, zich bewust wordt van het belang van vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen? Hiervoor ontwikkelde Factor Vijf een opleiding tot strategisch adviseur Duurzame Inzetbaarheid die we bij Lies Pol & partners van harte kunnen aanbevelen.

Wat en hoe

In drie dagen leer je groepsgewijs het waarom, hoe en wat van duurzame inzetbaarheid. Inclusief interactieve werkvormen, zoals onze dialoogkaart en koerskaarten, die leidinggevenden en medewerkers helpen aan de slag te gaan met eigen en andermans duurzame inzetbaarheid. Naast de drie plenaire dagen doorloopt elke deelnemer een individueel coachtraject. Hierin gaat Factor Vijf gericht aan de slag met ieders persoonlijke leervragen.

Na afloop van de opleiding kunnen professionals organisaties en hun medewerkers volop van dienst zijn bij onderzoek, beleidsvorming en acties voor duurzame inzetbaarheid.

Praktisch

Factor Vijf organiseert de opleiding op basis van open inschrijving. Ook in-house is mogelijk voor minimaal 6 deelnemers. De kosten voor deelname aan deze opleiding bedragen €1.450,- (0% BTW) exclusief arrangementskosten.

Meer informatie

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de site van Factor5.

Schermafbeelding 2018-09-06 om 11.11.16.png